Animale, Pui ,Copii, Animale Abandonate

---
Cand au pui animalele sunt foarte protective. Pisica nu te va lasa sa te apropii de mancarea ei cat timp este gestanta. Femelele gestante au fost aparate de masculi. Hidratarea ar trebui sa fie esentiala la animale cand asteapta pui
Puii sunt foarte atasati de parintii lor. Micile vietuitoare vor avea nevoie de ajutorul parintilor pentru a supravietui. Catelusii au fost alaptati in primele luni de viata de mama lor. Puii ar trebui hraniti cu atentie.
Copiilor nu le este frica de animalele domestice. Ne vom cumpara un hamster pentru ca baietelului nostru ii plac hamsterii. El abia a asteptat sa ii aduc acasa un animalut. Fetita ar trebui sa se imprieteneasca repede cu animalele.
Sunt tot mai multi caini vagabonzi pe strazile orasului. Hingherii vor cauta cainii fara zgarda. Pisicile de langa bloc au fost abandonate de niste copii saraci. Ar trebui ridicat un adapost pentru animalele fara stapan.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T