Dotari Automobil

---
Inchiriez cui doreste un Opel Astra. Nu vei avea voie sa virezi la drepta. Semnele de circulatie nu au fost bine asamblate. Ar fi trebuit sa se faca mai multe sensuri giratorii, pentru a usura traficul.
Masina este prevazuta cu un portbagaj mare/ incapator/ mic. Parbrizul va fi curatat la spalatorie. Nu au avut bani sa isi schimbe farurile. Ar trebui sa mearga cu trapa deschisa, pentru a intra mai mult aer in masina.
Am nevoie de anvelope noi pentru masina. Ne vom pune geamuri electrice. Politistul i-a suspendat permisul pentru ca a trecut pe rosu. Ar fi trebuit sa avem aer conditionat, daca nu am fi vrut sa murim de cald.
Confortul Mazdei noastre este de nota zece. Ea va fi atenta ca Fordul sa aiba senzori de parcare. Masina noastra nu a avut airbag-uri de cand am cumparat-o. Ar fi trebuit sa ne cumparam proiectoare de ceata, pentru a vedea cum trebuie pe o vreme rea.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T