Informatii despre sanatate si boli

---
Durerile de ovare pot aparea si de la frig. El nu o va lasa sa ia anticonceptionale. Am ramas insarcinata pentru ca am vrut. Ea ar fi trebuit sa faca niste tratamente de fertilitate, daca voia sa ramana insarcinata.
El are mare nevoie de odihna dupa operatie. Va voi interna din cauza complicatiilor aparute. Fisa de externare a disparut deodata de pe birou. Tarifele consultatiilor/ pastilelor nu ar trebui sa fie atat de mari, deoarece astfel nu oricine si le permite.
Aveti asigurare de sanatate? Vom sti ce aveti dupa ce veti face cateva analize. Am facut mai multe ecografii/ radiografii/ ekg-uri. Psihiatrul ar trebui sa te lamureasca ce este cu tine.
Nivelul de hormoni al dumneavoastra este peste medie. Voi cumpara mai multe pansamente in caz ca ma mai tai din greseala. Ea a avut o tumora pe creier. Plantele medicinale ar trebui sa fie ajutatoare/ bune/ benefice, la cat de laudate sunt.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T