Locuinta

---
Ma gandesc sa imi cumpar/ inchiriez un apartament. Ei isi vor vinde casa cu gradina. Ea nu a vrut sa isi decoreze casa, dar el a insistat. Ar trebui sa rezolvam problema cu tevile de la baie, ca nu cumva sa apara si alte probleme.
Vecinii ne deranjeaza in fiecare seara/ zi. Maine va veni instalatorul sa repare cada. Ei au auzit cand se certau vecinii, pentru ca peretii sunt subtiri. Ar trebui ca ea sa se uite dupa oferte de inchiriat/ vanzare, daca vrea cu adevarat sa cumpere/ inchirieze un apartament.
Inchiriez/ Vand apartament cu doua camere in centrul orasului. Va cauta o casa cu etaj pentru ea si sotul ei. Ei au ales o vila cu piscina mare/ mica. Ar fi trebuit sa va mutati cand ati avut bani, pentru ca ar fi fost mai usor.
Dormitorul are nevoie de imbunatatiri. Voi schimba canapeaua pentru ca este veche/ stricata. Ea a avut nevoie de o masa noua pentru bucatarie. Ar fi trebuit sa mai luam doua scaune pentru musafiri, ca sa nu stea in picioare cand vin in vizita.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T