Motivatie, Inteligenta si Sanatate Mentala si Emotionala

---
Putini oameni au inteligenta superioara/ emotionala. Vor aparea tot mai multe tehnici psihologice anti-frica. Au fost mereu interesati sa-si dezvolte aptitudinile si talentele. Ar trebui sa tinem cont de parerile celor din jur, pentru ca asa este frumos/ politicos.
Oamenii recurg la diferite practici pentru a avea o sanatate mentala/ fizica mai buna. Eu ma voi apuca sa meditez in liniste. Pentru ea rugaciunile au avut mare efect referitor la starea ei de spirit. Aspectul fizic placut ar trebui sa ne ofere incredere in noi, nu sa ne infricoseze.
Discursurile motivationale ajuta oamenii sa fie mai optimisti/ increzatori/ pesimisti/ neincrezatori. Vorbitul in public o va ajuta sa treaca peste emotii/ nervi. Mi-a fost de mare ajutor sa fiu sef de grup la intalnirile noastre. Ar trebui sa se intalneasca mai des si sa discute intre ei, deoarece sunt prieteni vechi.
Motivatia este un punct important in dezvoltarea fiecaruia. Ea va avea asteptari mari de la fiica ei pe viitor. Eu am trecut peste stres cu ajutorul practicii de yoga. Grupul de prieteni ar trebui sa te influenteze in bine/ rau/ pozitiv/ negativ.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T