Sa gospodarim prin Casa - Alegerea Mobilei

---
Este nevoie de multe rafturi in camara. Caloriferul il voi schimba la vara. Geamurile termopan sunt foarte rezistente. Ar trebui sa ne luam cat mai repede jaluzele/ perdele colorate, pana nu se vand toate.
Chiuvetele din bloc trebuie schimbate. Se va infunda scurgerea daca nu avem grija. Ei si-au cumparat un frigider incapator. Nu ar fi trebuit sa iau o masina de spalat atat de scumpa/ ieftina, pentru ca s-ar putea sa se strice oricum.
Ai apartamentul plin de gresie si faianta! Ea isi va pune parchet in camera ei. Eu am ales o mocheta care se potriveste cu peretii. Ar fi trebuit ca ei sa isi puna tapet in bucatarie, ca sa nu aiba peretii albi.
Este nevoie de plante in apartament pentru ca dau oxigen. Vom schimba locul conductelor pentru ca sunt amplasate prost. Uscatorul de rufe nu trebuia pus in balcon. Ar fi trebuit sa isi cumpere un cuier, ca sa aiba unde sa-si puna hainele.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T