Trasaturi de Personalitate

---
Eu sunt o persoana foarte deschisa/ introvertita. Ei ii va fi greu sa se adapteze la noul grup de prieteni. Ei au fost mereu niste oameni intelegatori/ mofturosi. Lumea ar trebui sa fie mai deschisa la minte, pentru ca lucrurile sa mearga mai bine.
Ei sunt niste oameni introvertiti/ extrovertiti. Voi fi mai optimista/ pesimista pe viitor. A ramas marcata de pierderea parintilor. Nu ar trebui sa fim atat de egoisti/ lacomi, daca vrem ca altii sa fie darnici cu noi.
Oamenii pesimisti ajung sa cedeze psihic. Ea va incerca sa isi rezolve problemele de familie. Ei nu au avut timp sa relationeze prea mult. Ar trebui sa gasim timp si pentru noi, daca nu vrem sa se raceasca relatiile de prietenie.
Este important sa ne putem exprima liber. Voi incepe sa plang/ rad daca povestea va avea un final trist/ fericit. Preocuparea pentru slujba a imbolnavit-o. Increderea in propria persoana ar trebui sa fie importanta/ neimportanta, pentru a putea trai mai bine.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T