Facem Cunostinta si Vorbim despre Tablouri si Pictori

---
Aceasta este logodnica mea. El va veni insotit de iubita lui Mi-a parut bine sa o cunosc pe sotia dumneavoastra. Ar fi trebuit sa ne prezentam si noi la petrecere, ca sa mai cunoastem oameni.
Am o sedinta de terapie la amiaza. Seful va veni diseara la sedinta de consiliu. Ei au asistat la un bal de societate. Va merge mai des la congres, ca sa stie despre ce se vorbeste.
Ei obisnuiesc sa se intalneasca la prezentari de carte. Noi ne vom duce la Galeriile de arta sa vedem noile picturi. Voi ati fost prezenti la licitatia tabloului lui Rembrandt? Ar fi trebuit ca ea sa vina la clubul de bridge, ca sa vada cat de frumos este.
Tablourile celebre de Picasso/ Van Gogh /Rubens/ Leonardo da Vinci sunt pastrate in original la muzeul din Paris. Vor fi tot mai multe secte/ culte pe viitor. Sculptura nu m-a atras niciodata. Trebuie sa te interesezi de religia budista pentru referatul de la scoala.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T