La Cumparaturi

---
Noi facem cumparaturi pentru Craciun/ Paste. Ea va cumpara numai alimente bio. Tu ai platit cu cardul/ cash tot ce ai cumparat? Ar trebui ca vanzatoarele sa dea restul corect la clienti, ca oamenii sa nu se mai supere.
Eu cumpar pe datorie de la macelar/ laptareasa. Astazi isi va cumpara portocale la oferta. Ei au luat fructe mai ieftine/ scumpe din piata/ de la aprozar. La supermarket ar trebui sa fie mereu reduceri/ oferte, pentru ca asa au obisnuit clientela.
Ea face mereu cumparaturile de la mall. Noi vom merge pana la chioscul din colt. Ai facut rar/ des cumparaturi la supermarket? Ar fi trebuit ca angajatii sa se poarte respectabil cu clientii, pentru ca asa ar fi fost corect.
La minimarket preturile sunt mici. Voi va veti aproviziona cu cele mai sanatoase alimente. Eu am cumparat 100 de grame de alune. Caruciorul ar trebui sa fie mai mare pentru a incapea cat mai multe produse in el.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T