Livrare la Domiciliu

---
Dorim sa inchiriem o sala pentru nunta noastra si avem nevoie de serviciile dumneavoastra de catering. Ei vor da o comanda imensa organizatorilor. In legatura cu comanda , ea s-a inteles cu seful prin telefon. El ar vrea sa se angajeze la firma de catering.
Mancarea preparata de bucatar este nemaipomenit de buna. Plata o veti face la livrare. Transportul a fost inclus in pret. Ar fi nevoie de meniuri pentru minim 20 de persoane , ca sa poata fi data comanda
Va oferim informatii gratuite despre serviciul nostru de catering la adresa mentionata pe site. Veti beneficia de o reducere la o comanda de peste 6 milioane. Meniul de nunta nu mi-a placut deloc. Ar fi cazul sa iei un meniu pentru botez , pentru ca pare mai apetisant.
Atentia tuturor se indreapta spre desert. Comanda va fi livrata la adresa pe care o veti mentiona. Firma nu a adus comanda la timp , deci nu voi plati nimic. Ar fi fost normal sa primim un bon fiscal pentru toate aperitivele , dar nu am primit nimic.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T