Sa Oferim / Primim Directii si Puncte Cardinale

---
Imi puteti spune pe ce strada este opera nationala? Va trebui sa va intoarceti pentru ca ati mers gresit. Ei au ales cel mai scurt drum pana la hotel , dar au uitat unde trebuia sa coteasca la stanga / la dreapta. Ea ar fi avut nevoie de un GPS intr-un oras atat de mare ca sa nu se piarda in multime.
El isi cumpara bilete pentru ca are mult de mers cu autobuzul saptamana asta. Dupa teatru va trebui sa faceti la dreapta si apoi sa mergeti tot inainte pana la sensul giratoriu. Am urmat instructiunile trecatorului , dar tot m-am pierdut. As fi avut nevoie de un ghid in orasul asta aglomerat.
Cum ajung mai usor in Austria cu masina sau cu avionul? Inainte de / Dupa cladirea cu acoperisul verde veti vedea teatrul. Ea nu a fost atenta si a mers spre sud / nord / est / vest de la intersectie. Nu ar fi fost nevoie sa urce / coboare strada , piata centrala era chiar aici.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T