Cumparaturi Online , Profit , Furturi din Magazin

---
Ea adora sa faca cumparaturi online. Livrarea la comenzile online se face in trei zile lucratoare. Pe internet am gasit mai multe oferte decat in magazin. Taxa comenzilor de pe internet este mai mare, pentru ca directorul sa aiba profit.
Imi fac mereu o lista de acasa cu ce am de cumparat. Ea se va duce la hypermarket sa-si cumpere paste fainoase. Ei au ales cele mai ieftine produse pentru ca nu au multi bani la ei. Voi ar fi trebuit sa cititi bonul de casa la magazin, inainte sa-l aruncati.
Pensionarii si femeile insarcinate au prioritate la casa. Ea va plati totul cu bonuri valorice. Nu am putut sa platesc bautura cu bonuri valorice. Voi nu ar fi trebuit sa asteptati atat de mult la rand la casa, pentru ca magazinul nu era aglomerat.
Magazinul este supravegheat video de 4 camere de luat vederi. Paznicul supermarketului va lua o pauza in 10 minute. Hotii nu au apucat sa fure prea multe din magazin, pentru ca a venit politia. Ar fi trebuit sa puna mai multi paznici la hypermarket, pentru a inlatura riscul de furt.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T