O zi la Supermarket , Personal Magazin si Clienti / Cumparatori

---
Am stricat ibricul si nu-l mai pot returna. Ei vor economisi daca fac cumparaturi in zi de reducere. Casiera nu a fost deloc politicoasa cu clientii. Ar fi trebuit sa anunti ca se inchide mai devreme magazinul, ca sa nu vin degeaba.
Uit mereu sa pastrez bonul de casa. Raportul calitate- pret nu va fi niciodata corect. Raioanele au fost bine aranjate de catre angajati. Personalul magazinului ar trebui sa se spele pe maini tot timpul, pentru a nu capata bacterii/ microbi.
Acest magazin nu are suficiente locuri de parcare. Tu vei face o investitie buna cumparand acest mixer. Noi am prins o oferta avantajoasa la produsele lactate. Ar trebui sa fie expuse toate produsele in vitrina pentru a putea fi vazute de cumparatori.
Durata promotiei noastre este de 10 zile. Voi avea termen pana maine sa imi achit datoriile. Ei nu au avut loc sa isi puna toate produsele pe banda de la casa. Cum functioneaza acest fier de calcat?
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T