Probleme in Familie, Culinare si cu Copii

---
Parintii lui sunt mereu chemati de doamna profesoara la scoala pentru ca este obraznic. Ei vor fi exmatriculati pentru ca au foarte multe absente. Tu ai fost penalizat pentru ca te-ai batut cu un coleg. Nu ar trebui sa fie atat de multe accidente in scoli.
Fratii / Surorile nu se inteleg deloc unii cu altii / unele cu altele. Dupa moartea matusii ei se vor certa care ia mai multi bani din mostenire. Copiii au fost mereu certati de parinti pentru ca nu au vrut sa manance. Ar fi frumos ca rudele sa se inteleaga intre ele si sa nu se mai certe cu fiecare ocazie pe care o au.
Nu am niciodata pe cine sa sun daca am o urgenta. Daca voi avea nevoie de mixer pentru a face o prajitura voi putea apela oricand la vecina de la etajul 4. Ele au ramas fara ingredientele pentru supa asa ca vor face doar felul doi. Ar avea nevoie de niste praf de copt , dar se poate face tortul si fara.
---
 

Expresii Limba Romana. Copyright 2013 All Rights Reserved -Theme by : B. Gardner - Bloggerized by Bloganol - Adapted by : Q.B.T